ХАРАКТЕРИСТИКИ НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНИХ МАРОК НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ

ЗАКАЗ ПРОДУКЦИИ

Заполните форму, укажите количество и типоразмер труб, которые Вам необходимы. Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время.

У сучасному світі представлено понад двісті п’ятдесят видів нержавіючої сталі.

Вони відрізняються за своїми серіями або марками та за властивостями.

Найпопулярнішими марками нержавіючої сталі в даний час є ті види, які належать до 300-ї та 400-ї серії. Вони мають високий рівень стійкості до появи корозії.

 До того ж у них шар захисної плівки є досить міцним через оптимально-підібрану пропорційність використаних при виробництві елементів. 

Нержавіюча сталь даних серій має високу міцність і пластичність. Вона активно застосовується для виробництва різних предметів у сучасній промисловості.

Незабаром конкуренцію цим серіям може становити 200 серія сталі, яка, на думку споживачів, має оптимальне поєднання вартості та якості.

Характеристика нержавіючих сталей aisi

На сучасному ринку великим попитом користується нержавіюча сталь триста серії. Вона поділяється на декілька видів залежно від хімічного складу: 

  • аустенітна, 
  • аустенітно-феритна, 
  • аустенітно-мартенситна. 

У сталі цих видів міститься різна кількість нікелю, хрому. вуглецю.aisi430

Марки нержавіючої сталі aisi: 

Нержавіюча сталь aisi 304

aisi 304 (08Х18Н10) набула широкого поширення в харчовій промисловості. Вона відмінно підходить для зварювання та для того, щоб протистояти появі іржі.Марки нержавіючої сталі aisi

Нержавіюча сталь aisi 316 

aisi 316 (10Х17Н13М2) утворюється, якщо до сталі марки aisi 304 (08Х18Н10) додати такий елемент, як молібден. Ця марка нержавійки набула широкого поширення в суднобудівній, нафтогазовій та хімічній видах промисловості. Вона стійка до агресивних середовищ.

Нержавіюча сталь aisi 316Т

aisi 316Т (10Х17Н13М2Т) має високий рівень міцності за рахунок того, що в ній міститься більше титану, ніж у попередніх марках. Вона знайшла широке застосування у галузі створення обладнання для хімічної та харчової промисловості.

Нержавіюча сталь aisi 321 

aisi 321 (12-08Х18Н10Т) найбільша кількість титану серед усіх марок триста серії. Здатна витримувати температуру нагрівання до 800 градусів Цельсія.

Нержавіюча сталь aisi 430 

Нержавіюча сталь aisi 201 

У двохсотій серії нержавіючої сталі теж є гідні марки, на які слід звернути свою увагу. Серед них найбільше виділяється сталь марки aisi 201 (12Х15Г9НД). Вона відрізняється від дорожчих марок з інших серій тим, що в ній замість нікелю використовують суміш таких елементів, як азот і марганець. Завдяки своїм хімічним та фізичним якостям вона набула широкого поширення у харчовій та медичній промисловості. Вона також підходить для виробництва різноманітних огорож, труб.

НАШИ ПАРТНЕРЫ

ЗВОНИТЕ

Дніпро, Вул. Мандрикiвська, 47

МЫ РАБОТАЕМ

Время работы базы:

сб-вс:выходной

ПОПУЛЯРНОЕ

© 2013 — 2023 — ТОВ Вектор-Метал. Всі права захищені