ТРУБА НЕРЖАВЕЮЧА БЕЗШІВНА ХАРЧОВА

ЗАКАЗ ПРОДУКЦИИ

Заполните форму, укажите количество и типоразмер труб, которые Вам необходимы. Наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время.

Харчова промисловість відрізняється від інших виробничих галузей тим, що до готової продукції, що виготовляється на таких підприємствах, висуваються підвищені санітарні та гігієнічні вимоги безпеки. Щоб забезпечити високу якість виробництва та убезпечити споживачів, керівники великих харчових комбінатів та невеликих компаній, які ведуть свою діяльність у цій галузі, вкладають бюджетні кошти у купівлю дорогого обладнання та матеріалів, необхідних для трубопроводів та обв’язування технологічних агрегатів.

Зробити роботу харчових підприємств та комбінатів ефективною, продуктивною та безпечною, допомагає наша компанія, яка займається виробництвом якісного нержавіючого металопрокату та постачанням цього матеріалу до всіх регіонів країни. Однією із затребуваних категорій у каталозі нашої компанії є безшовна нержавіюча харчова труба, що виготовляється нами як у стандартних діаметрах і розмірах, так і за індивідуальним запитом клієнта, що орієнтується на обладнання, що використовується.

Нержавіюча харчова труба – висока якість та безпека виробництва

Оскільки якість безшовної нержавіючої харчової труби безпосередньо впливає на безпеку рідин, що транспортуються трубопроводами та магістралями, ми відповідально підходимо до виготовлення матеріалу, Головними аргументами на користь безпеки та високої якості труби, що роблять її придатною для харчових підприємств, є: >

  1. Спосіб виробництва. Якщо комбінат або фабрика, при виготовленні харчових продуктів, постійно транспортують рідини з максимальною температурою, ми запропонуємо придбати гарячедеформовану трубу, а в інших випадках, ефективними будуть холоднодеформовані вироби.
  2. Сталь. Для виготовлення нержавіючої харчової труби ми використовуємо дві основні марки сталі: 12Х18Н10Т (AISI 321 ) та 08Х18Н10Т (AISI 304), кожна з яких відрізняється не тільки оптимальним вмістом легуючих добавок, але й ідеально гладкою внутрішньою поверхнею труби, за рахунок чого на стінках не осідають бактерії або мікроорганізми.
  3. < em>ГОСТ. В якості основного регламенту, який допомагає нам дотримуватися виробничих режимів, ми використовуємо ГОСТи 9940-81 та 9941-81. Завдяки цьому готова продукція повністю відповідає всім санітарним та гігієнічним вимогам і надходить замовнику без заводських дефектів.
  4. Якість та естетика.  трубу стійкою до впливу корозії, а привабливий зовнішній вигляд готових виробів дозволяє використовувати їх при монтажі обладнання, без додаткової обробки.

Купити безшовну нержавіючу харчову трубу в нашій компанії сьогодні може будь-який клієнт незалежно від того, в якому регіоні знаходиться його підприємство. У Запоріжжі та області доставка готових матеріалів здійснюється нами безкоштовно, а в обласних центрах замовник може вивезти партію труби самостійно, з одного з наших складів чи скористатися послугами транспортних компаній. Ідеальна якість нашої готової продукції повністю відповідає заявленій вартості.

НАШИ ПАРТНЕРЫ

ЗВОНИТЕ

Дніпро, Вул. Мандрикiвська, 47

МЫ РАБОТАЕМ

Время работы базы:

сб-вс:выходной

ПОПУЛЯРНОЕ

© 2013 — 2023 — ТОВ Вектор-Метал. Всі права захищені